Bedrijfs events - feestjes - reizen -...

Een bedrijfsfeest, een beurs, een opening, een productvoorstelling...

Voor wie ?

Foto's zijn dikwijls het enige wat van een lange organisatie en een geslaagd event nog overblijft.  Dikwijls kunnen ze later gebruikt worden in publicaties, website of gewoon om aan je personeel te geven.

Voorbereiding

Events hebben een programma, en voor ieder bedrijf zijn daar bepaalde momenten meer van belang dan andere.  Het is noodzakelijk om te weten wat voor u echt belangrijk is zodat dat gedeelte zeker heel nauwkeurig aan bod komt.
Als fotograaf zijn alle mensen voor mij even mooi en even belangrijk.  Maar op een event komen sprekers, bedrijfsleiders, politici...   Als dat zo is dan weet ik graag op welke manier die te herkennen zijn.  Soms kan het nuttig zijn om op voorhand te weten wie mij ter plaatse kan bij helpen.
In de mate van het mogelijke ga ik altijd op voorhand de locatie verkennen.
Soms moet ook geweten zijn op voorhand waar kan geparkeerd worden.

Hoe verloopt het ?

Ik probeer vanop de achtergrond een zo mooi mogelijke reportage te maken.  Ik probeer zo weinig mogelijk te storen en probeer letterlijk van alles foto's te maken, dwz ook van de catering, de parkingwachten, de hostessen...
Het is onmogelijk voor mij om tegelijk op verschillende plaatsen te zijn.  Mocht dat noodzakelijk zijn dan doe ik altijd beroep op een collega om mee te komen.  

Wat krijg je voor welke prijs ?

Uurtarief : 95 €/uur voor foto's nemen, bespreking, bijwerken, advies, …
Dagtarief : 650 € idem, ongeveer tussen 8u en 18u
Iets speciaal ? Bellen, uitleggen en offerte vragen. 
Ook een offerte vragen indien een tweede fotograaf noodzakelijk is.
Prijzen zijn zonder btw. 

Je krijgt alle afgewerkte foto's rechtenvrij in hoge resolutie en mag daar je zin mee doen binnen je eigen bedrijf. Je mag ze niet zonder meer doorverkopen. Voor foto's die in publicaties internationaal gebruikt worden moeten we even rond de tafel zitten.
Voor foto's die bestemd zijn voor personeel en gasten kan het logo van het bedrijf er op geplaatst worden.

Sociale media, deze website…

Zonder uw toestemming worden uw foto's niet op deze website noch sociale media gebruikt.

Vragen ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !

Powered by SmugMug Owner Log In