Concert, ballet, dansvoorstelling, toneel

Een klassiek concert, een balletvoorstelling, een moderne dansvoorstelling met veel lichteffecten en snelle bewegingen...
Deze dingen zijn helemaal "mijn ding".

Voor wie ?

Foto's nemen van een voorstelling gebeuren altijd in samenspraak met de organisator.  Het moet mogen, en het moet kunnen. 

Voorbereiding

Ik probeer altijd op voorhand eens naar de zaal te gaan zien.  Bij voorkeur ook een repetitie.  Als je echt "speciale foto's" wil dan kunnen die best gemaakt worden op de generale repetitie.  Dit op voorwaarde dat hetzelfde licht en kledij gebruikt wordt voor de repetitie.   Als er geen mensen gestoord worden kan je als fotograaf letterlijk tussen het gebeuren even rondlopen voor foto's.
Bij de voorstelling zelf zijn de toeschouwers het belangrijkste en mag de fotograaf in geen geval storen.  Dat doe ik dan absoluut ook niet.

Hoe verloopt het ?

Je laat zelf weten welke momenten voor u belangrijk zijn.  Is het enkel de voorstelling, of ook de voorbereiding, wat die ook mogen zijn.
Is het binnenkomende publiek van belang of de sfeer van de pauze ?
Weet je het zelf niet, dan fotografeer ik letterlijk alles wat enigszins mogelijk is en kan je later zelf de selectie maken.

Wat krijg je voor welke prijs ?

Mogelijkheid 1
Je betaalt de opnames en de nabewerking en krijgt alle bestanden in hoogresolutie die je zelf kan verdelen onder je leden.  Mogelijke inkomsten als je leden er voor betalen gaan naar de vereniging.

Mogelijkheid 2
Je betaalt een veel lager bedrag voor de opnames en de nabewerking.  De foto's komen op een verkoopsite waar jullie leden ze kunnen bestellen.
Bij voldoende bestellingen kan een percentage naar de vereniging gaan, maar nooit meer dan de opnames gekost hebben.

Ik maak graag een offerte voor je voorstelling.  Mail of bel mij.

Sociale media, deze website…

Ik vraag regelmatig om enkele van je foto’s te mogen gebruiken op mijn website of FB pagina. Bij de minste twijfel bij jou , doe ik dat niet. Wil je dat je foto’s privaat blijven, dan ga ik die nergens plaatsen.

Vragen ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !

Powered by SmugMug Owner Log In