Foto's om een woning of appartement te verkopen

Ga je in de immobiliënsector iets verkopen of verhuren, dan is naast de prijs en ligging, de foto's het eerste waar naar zal gezien worden.
Neem hier geen risico en laat dit doen ipv zelf met een gsm snel wat foto's te maken.

Voor wie ?

Voor eigenaars en immokantoren.  Zowel voor verhuur als verkoop.

Voorbereiding

Hoe beter onderhouden en gezellig een woning er uit ziet, hoe beter er foto's van kunnen gemaakt worden.  Zo veel mogelijk opruimen op voorhand is nodig.  Maar zorg er ook voor dat de verlichting nog kan branden, zelfs overdag.
Wanneer het pand nog verhuurd of bewoond is door andere mensen, dan maak je zelf daar de afspraak mee dat alle kamers waar foto's moeten genomen worden, toegankelijk moeten zijn.

Wanneer gemeenschappelijke delen in een appartementsgebouw moeten gefotografeerd worden maak je zelf de afspraak met de syndicus dat dit wel degelijk mag.
Mochten er portretten in de kamers zichtbaar zijn, dan maak je ook zelf de afspraak of deze mee mogen gefotografeerd worden op dat ze moeten verwijderd worden, of onherkenbaar gemaakt.  Nodig voor de gdpr wetgeving!

Hoe verloopt het ?

Voor een enkele opdracht moet er altijd iemand ter plaatse zijn waar de foto's moeten genomen worden.  In principe brengt die de sleutel mee.

Wat krijg je voor welke prijs ?

150€ excl. btw voor een appartement of rijwoning.
200 € excl. btw voor een vrijstaande woning met tuin.
300 € excl. btw voor een grote villa (meer dan 3 slaapkamers, 2 badkamers en perceelgrootte meer dan 2000 m².

20 tot 60 foto's naargelang de grootte van de woning.  Alle foto's worden stuk voor stuk bijgewerkt zodat je pand er optimaal uit ziet.
Voor meerdere opdrachten, of voor een immokantoor een offerte vragen.
20 km heen en weer verplaatsing inbegrepen.
0,5€ /km voor verdere verplaatsing.  

Sociale media, deze website…

Ik vraag regelmatig om enkele van je foto’s te mogen gebruiken op mijn website of FB pagina. Bij de minste twijfel bij jou , doe ik dat niet. Wil je dat je foto’s privaat blijven, dan ga ik die nergens plaatsen. 
Er wordt nooit een adres bij een interieurfoto vermeld.  Een foto van een gevel plaats ik enkel met je uitdrukkelijke toestemming.

Vragen ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !

Powered by SmugMug Owner Log In