Foto's over jezelf thuis, in je tuin, je sportclub, je werk...

Jij, alleen of samen met je gezin , in je eigen omgeving.
Een beetje wat we in het nederlands "lifestyle" fotografie noemen.
Samen met je partner, vriend, vriendin…

Waar

Bij je thuis, in je tuin, ergens liefst niet te ver zodat de meeste tijd voor de foto’s blijft. Maar… ik heb hiervoor geen fonteinen, kastelen, luxe auto’s of andere glamourtoestanden nodig. De foto’s gaan over jullie. Een hoekje vergeten natuur is voor mij meer dan voldoende.

Kledij

Iets waar je je gemakkelijk in voelt en zonder problemen mee op de grond kan gaan zitten. Maar vooral iets wat niet modegebonden is zodat je volgend jaar niet zegt “wat had ik daar nu weer aan”. Eenvoud siert en gaat jaren mee.

Stijl

Ik zoek samen met jou naar foto’s waar liefde, uitstraling, sfeer maar vooral herkenbaarheid op de eerste plaats komt. Daarom liefst geen make-up, geen juwelen, geen kappersbezoek op voorhand.

Hoe lang duurt het ?

Minimum drie uur, maar ik stop niet voor ik de foto’s heb die ik wil. Ik kan je ook een halve of ganse dag volgen, letterlijk overal waar je gaat en staat.

Wat krijg je voor welke prijs ?

tijdsduur ongeveer 3 uur : 200 €
tijdsduur ongeveer 6 uur : 400 €
Je krijgt alle foto’s voor gebruik op een computerscherm met een klein logo van mij op. Die mag je eender waar verspreiden. 2 Afdrukken op hoogwaardig fotopapier A4 of 1 xA3 kan je kiezen en krijg je ook. Achteraf kan je bijkomende afdrukken of een album bestellen.

Meerprijs voor alle foto’s in hoge resolutie zodat je zelf afdrukken  kan maken of laten maken : 300€ . Je mag die voor eender wat gebruiken maar geen zakelijke toepassingen.

Vragen ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !


Powered by SmugMug Owner Log In