Artistiek studio portret

Een persoonlijk maar heel opvallende portretserie voor aan de muur. Een stapje als fotomodel. Jezelf op een andere manier zien. Private foto’s voor jezelf. 
Maar eigenaardig genoeg ook al enkele mensen gehad om je lichaam te leren aanvaarden zoals het is.  En het doet deugd om te horen dat dat werkt.  

Beleving

Ik doe mijn best om er een aangenaam en ontspannend moment voor u van te maken.  Ik leer je poseren, bewegen voor de camera, en je kan ook de nabewerking voor een stuk volgen.  
Niet zelden duurt een fotoshoot drie uur en meer.

Voor wie ?

1 persoon m/v of maximum 1 koppel. 
Portfolio uitbreiding voor fotomodel

Voorbereiding

Creatieve foto’s zijn helemaal anders dan een veredelde pasfoto. Ik heb mijn stijl en die moet je liggen. Best kom je op voorhand eens langs zodat we samen naar wat voorbeelden kunnen zien en ik weet wat je graag ziet en ook wat je helemaal niet wenst. 
Ik hou zelf heel veel van natuurlijke foto’s. Make-up en kappertoestanden horen daar niet bij. Op je uitdrukkelijke vraag kan ik wel een mua (make-up artist) voor je vragen. De kosten reken je rechtstreeks met haar af.

Hoe verloopt het ?

De ervaring leert dat een persoonlijke fotoshoot iets is waar je nog lang gaat over vertellen . Ik doe mijn best om die tijd aangenaam te maken.
Deze fotoshoot duurt lang en regelmatig onderbreek ik zodat je even kan rusten.
Ik stop nooit tot ik de foto’s heb die helemaal bij jou  horen. We nemen een aantal foto’s, zien daarna ogenblikkelijk samen op de computer hoe ze zijn. We maken samen de selectie. Een korte nabewerking kan je tijdens de opname mee volgen. Een aantal foto’s plaatsen we tijdens de shoot in zwartwit als je dat graag ziet. Ik geef altijd de nodige aanwijzingen voor houding, ogen, handen… maar bij iedereen kan dat verschillend zijn .

Mijn stijl

Ik maak “eenvoudige foto’s” waar houding, licht en schaduw een hoofdrol in spelen. Ik verander regelmatig de lichtopstellingen zodat je totaal verschillende foto’s krijgt.  Kwa beweging probeer ik je grens te vinden en tot daar te gaan. 

Kledij

Je kiest zelf de kledij en brengt enkele verschillende dingen mee. Ik heb een omkleedhoekje zodat je tijdens de shoot van kledij kan wisselen. Portretten maak ik graag met blote schouders. Daarvoor breng je een topje mee of iets waar je schouders vrij mee blijven. Lingeriefoto’s horen meestal bij glamour en glitter en maak ik niet zo veel, maar het kan.

Naaktfotografie

Een woord wat regelmatig wat wenkbrauwen doet fronsen ! De eerste keer dat het mij gevraagd werd wist ik niet goed wat mij overkwam, maar de mensen waren na de shoot zo tevreden dat het direct duidelijk was dat ik dit nog ging doen. 
Ondertussen hebben al een aantal fotomodellen kennissen van hen naar mij gestuurd om hun “eerste naaktshoot” te doen. Je doet dit absoluut nooit als je het niet zelf wil. Mijn stijl hierin is “kwetsbaar” en zeker niet “uitdagend”. Ik kijk bij iedere foto die ik aflever na of het naakt op de foto een meerwaarde is. Ik zoek naar schoonheid in mensen. Daar horen geen vulgaire dingen bij, en die moet je mij ook niet vragen.

Bedekt naaktfotogafie

Een doek, een deken, een doorzichtige sjaal, kledij die je niet aan hebt. Veel dingen kunnen gebruikt worden om een lichaam deels te bedekken. Het geeft heel kwetsbare foto’s die kunnen gezien worden door alle leeftijden. 

Wat krijg je voor welke prijs ?

195 € :  Je krijgt alle foto’s voor gebruik op een computerscherm met een klein logo van mij op. Die mag je eender waar verspreiden. 2 Afdrukken op hoogwaardig fotopapier A4 of 1 xA3 kan je kiezen en krijg je ook. Achteraf kan je bijkomende afdrukken of een album bestellen.

395 € :  Je krijgt alle foto’s in hoge resolutie waar je zelf afdrukken van kan maken of laten maken. Je mag die voor eender wat gebruiken maar geen zakelijke toepassingen. 

40€ : heb je maar 1 hoogresolutiebestand nodig of enkele dan kan dat per stuk. Maar met een fotoshoot met hoogresolutiebestanden krijg je ze allemaal.

Contacteer me wanneer je fotomodel bent.  Voor de uitbreiding van je portfolio heb ik speciale voorwaarden.

Meer, of veel meer over weten ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !

Powered by SmugMug Owner Log In