Studio portret

Een portret voor aan de muur, als geschenk of een andere mooie gelegenheid. Een verjaardag, een viering. Een persoonlijke foto mist nooit zijn doel

Voor wie ?

Bedoeld voor een gezin, familie, kinderen, grootouders… Liefst niet meer dan 5 tot 6 personen. Mijn studio is heel goed uitgerust, maar niet zo groot. Er zijn ook kadobonnen hiervoor, en die hebben nog nooit hun effect gemist.

Voorbereiding

Liefst heb ik dat je eerst even langskomt om samen te kijken naar kledijvoorbeelden. Je extra “mooi” maken met juwelen, kapper en luxe kledij heeft meestal een averechts effect. Eenvoudige foto’s gaan jaren mee, modieuse tot de mode verandert.

Hoe verloopt het ?

Ik zorg ervoor dat foto’s nemen een beleving wordt. We nemen een aantal foto’s, zien daarna ogenblikkelijk samen op de computer hoe ze zijn. We maken samen de selectie. Een korte nabewerking kan je tijdens de opname mee volgen. Een aantal foto’s plaatsen we tijdens de shoot in zwartwit als je dat graag ziet. Iedereen komt apart op de foto, daarna combinaties die je zelf kiest. We nemen minstens 2 uur de tijd om rustig mooie dingen te maken.

Wat krijg je voor welke prijs ?

121  Korte fotoshoot voor enkele verschillende profielfoto's voor zakelijk gebruik, kan met enkele verschillende outfits   +- 30 minuten.

195 € : Je krijgt alle afgewerkte foto’s (30 tot 50) digitaal voor gebruik op een computerscherm met een klein logo van mij op. Die mag je eender waar verspreiden. 2 Afdrukken op hoogwaardig fotopapier A4 of 1 xA3 kan je kiezen en krijg je ook. Achteraf kan je bijkomende afdrukken of een album bestellen.

395 € : Fotoshoot + alle foto’s in hoge resolutie waar je zelf afdrukken van kan maken of laten maken. Je mag die voor eender wat gebruiken maar geen zakelijke toepassingen.

40€ : heb je maar 1 hoogresolutiebestand nodig of enkele dan kan dat per stuk.  Maar met een fotoshoot met hoogresolutiebestanden krijg je ze allemaal.

40€ : De prijzen zijn voor 1 gezin of koppel.
Bijkomende personen 40€/persoon.
De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur maar kan uitlopen tot 4u.  Je kan op een computerscherm volgen wat we maken, en ook hoe de foto's er bijgewerkt gaan uit zien.

Liever in de natuur dan in de studio ?

Deze prijzen zijn ook geldig voor een familie fotoshoot buiten in de natuur.  Tot ongeveer 10km rond Kapellen is de verplaatsing gratis.  Indien verder vraag de verplaatsingskosten die ik eerder volgens de mogelijke reistijd dan het aantal km bepaal.

Sociale media, deze website…

Ik vraag regelmatig om enkele van je foto’s te mogen gebruiken op mijn website of FB pagina. Bij de minste twijfel bij jou , doe ik dat niet. Wil je dat je foto’s privaat blijven, dan ga ik die nergens plaatsen.

Vragen ?

Gewoon bellen of mailen. Ik ben een kleine zelfstandige en neem alle dagen mijn telefoontjes aan tussen 8u en 22u Welkom !

Powered by SmugMug Owner Log In