Workshop artistieke naaktfotografie - Fotografie Robert Biesemans

Artistieke naaktfotografie in een kleine studio

Praktisch

Dinsdag : 15 oktober, 9u-17u, nadien vragenuurtje
Klein Heiken 43, 2950 Kapellen 
Minimum 3, maximum 6 personen. 
Prijs : 150 € incl. drank en broodjesmaaltijd.

Inhoud

Mogelijk uw eerste contact met naaktfotografie en daar vertrekken we van.

Heel veel aandacht voor de omgang en communicatie met je model. We zoeken het plaatsen van licht, hoeken en houdingen zodanig dat het naakt op je uiteindelijke foto een meerwaarde is. Schaduwen zijn hier even belangrijk als het licht (low-key fotografie). “Bedekt naakt” met bvb een doek gaan we ook zien. Daar is de belichting mogelijk helemaal anders om er het maximum aan sfeer uit te halen. Zeer mooi voor bvb zwangerschapsfotografie.

We werken in mijn eigen studio die opgebouwd is in de garage van een woning. Een plaatsje zoals veel mensen thuis kunnen maken. Werken in een kleine studio is helemaal anders dan wanneer je voor alles plaats genoeg hebt.

Je maakt foto’s van een “niet professioneel” model. Aansturen van blik en houding is iets wat je als fotograaf hier zelf zal moeten doen en waar we veel tijd aan besteden.

Ook de nabewerking van de foto met Lightroom en zwart-wit omzetting komt de ganse dag aan bod.

Als voorkennis moet je noties hebben van studiofotografie om deze workshop goed te kunnen volgen. Wat je hier leert is toepasbaar in alle andere studiofotografie.

Iedere fotograaf die workshops geeft zal dit onderwerp anders benaderen. Mijn slogan is “als eenvoud mag sieren”. Dat is zowel in de foto’s als in de uitleg. Voorbeelden genoeg zijn te vinden op mijn website.

Belangrijk : voor deze workshop is beleefdheid en respect voor het model een absolute voorwaarde. Dit is een “artistieke” workshop. Zowel beginners als gevorderde fotografen zijn welkom. Ben je op zoek naar vulgaire boel dan ben je hier op een totaal verkeerd adres en absoluut niet welkom.

Inlichtingen en inschrijven

Telefoneren naar 0477 26 16 07 tussen 8u30 en 21u, alle dagen 7/7.
Een berichtje laten mocht ik niet antwoorden.

Inschrijven via mail  info@hwe.be
Je naam, adres, telefoonnummer, workshopnaam, en cameramerk en type vermelden.

Powered by SmugMug Log In