Workshop praktijkdag flitsen - Fotografie Robert Biesemans

Praktijkdag flitsfotografie op locatie

Praktisch

Zondag 27 oktober, 9u-17u, nadien vragenuurtje 
Kaartershuisje, Dorpstraat 65, 2950 Kapellen 
Minimum 5, maximum 10 personen.
Prijs : 125 € incl. drank en broodjesmaaltijd.

Inhoud

We plaatsen de noodzakelijke theorie over licht, flitskracht, lichteigenschappen nog eens op een rij. Dit doen we niet met powerpoint, maar wel met een camera en flitser. We gebruiken daarvoor ook lightroom waar het histogram onze aandacht gaat krijgen.

We maken foto's van mensen in allerlei omstandigheden met en zonder flitsers. Sfeer maken is iets anders dan licht maken. We gaan heel duidelijk dit verschil zoeken. Ook gaan we flitsers gebruiken om deels de omgeving te verlichten, om accentlichtjes te plaatsen, om kleureffecten te maken. Met ander woorden : we maken de ganse dag foto’s waar licht de creativiteit bepaalt.

Tijdens de korte bijwerking met lightroom zien we hoe de foto’s afgewerkt worden. Voor enkele foto’s zal een klein zijsprongetje naar photoshop nodig zijn om ze af te werken.

Voor deze dag is het noodzakelijk dat je je camera manueel kan instellen. Breng je eigen flitsmateriaal en triggers mee. Het is een “doe” dag. De workshops over manuele werking en werken met reportageflitsers zijn een prima voorbereiding op deze praktijkdag.

Inlichtingen en inschrijven

Telefoneren naar 0477 26 16 07 tussen 8u30 en 21u, alle dagen 7/7.
Een berichtje laten mocht ik niet antwoorden.

Inschrijven via mail  info@hwe.be
Je naam, adres, telefoonnummer, workshopnaam, en cameramerk en type vermelden.

Powered by SmugMug Log In