Workshop reportageflitser op de camera - Fotografie Robert Biesemans

Basisfotografie : reportageflitser op de camera

Praktisch

Dinsdagavond : 8 oktober 19u-22u30 
Kaartershuisje, Dorpstraat 65, 2950 Kapellen 
Minimum 5, maximum 12 personen. 
Prijs : 45 €

Inhoud

Alles over werken met een reportageflitser als we hem op onze camera laten staan. Meestal de gemakkelijkste en ook tegelijk de slechtste plaats.

Deze avond gaan we de samenhang tussen sluitertijd, diafragma en iso waarde in combinatie met een flits leren. Niet alleen in theorie maar we gaan ook zelf heel veel foto’s maken. 

We zien hoe de flitser automatisch kan werken en ook hoe we het flitsvermogen zelf kunnen bepalen.

“Lichtafval” gaat niet in een vuilzakje maar is hier een begrip dat we uitgebreid en op een praktische manier gaan leren kennen. Een basiskennis om goed te leren flitsen onder alle omstandigheden. Weet je graag nu al waarover dat gaat en hou je van ingewikkelde woorden, dan kan je eens googelen “omgekeerde kwadratenregel”. Maar wees gerust, ik hou het eenvoudiger. 

We zien ook enkele toebehoren om licht te spreiden (magmod systeem + andere). Door het gebruik van kleurfilters kunnen we het “koude” flitslicht aanpassen naar betere huidtinten.

Iedereen brengt een camera en reportageflitser mee. De workshop over de M-stand is een prima voorbereiding. Die kennis is nuttig voor deze workshop.

Inlichtingen en inschrijven

Telefoneren naar 0477 26 16 07 tussen 8u30 en 21u, alle dagen 7/7.
Een berichtje laten mocht ik niet antwoorden.

Inschrijven via mail  info@hwe.be
Je naam, adres, telefoonnummer, workshopnaam, en cameramerk en type vermelden.

Powered by SmugMug Log In