artistieke naaktfotografie - Fotografie Robert Biesemans

Lezing : artistieke naaktfotografie

Artistieke naaktfotografie - wat is dat voor u ? 
Wel, het antwoord zal voor iedereen anders liggen. Waar ligt de grens tussen kunstzinnig en vulgair. 
Hoe begin je er aan, wat wel, wat zeker niet. En wanneer ik zeg dat het voor iedereen anders ligt dan geef ik mijn eigen visie, mijn manier van werken en mijn eigen voorbeelden mee.
Daar kan je van gebruiken wat voor u nuttig is en aanvullen met persoonlijke voorkeuren of met de stijl van een andere fotograaf. 

De avond gaat vooral over studiofotografie aangevuld met andere voorbeelden. Licht is nodig maar vooral schaduw krijgt andere functies. Zoals al mijn lezingen houd ik het heel interactief en gebruik ik zo goed als geen powerpoint. Voor alles is er een "eerste keer" en die kan heel duidelijk bepalen welke richting je fotografie later kan uitgaan.

De omgang met een model is van het allergrootste belang en hier wordt heel veel aandacht aan besteed.

Eerste deel

Je eigen normen en waarden moeten hoe dan ook behouden blijven. Via vragen waar jullie eerlijke antwoorden op zoeken komen we tot enkele stijlkenmerken. We zien ook hoe we die technisch moeten uitvoeren.

Tweede deel

We zien fotoreeksen gerangschikt op verschillende kenmerken. Zo kan je inspiratie vinden wat voor u en voor je model kan en mogelijk is.

Mijn foto's gaan over hoe ik "mensen" voorstel.  Voor mij zijn alle mensen even "mooi".   Glamour en glitter is een andere soort fotografie dat evenwaardig is maar wat ik niet doe en dus weinig ter sprake komt.

Voor wie ?

Voor fotoclubs of een groep van minstens 4 fotografen. Het maximum aantal mensen mag redelijk hoog liggen, maar 20 a 30 werkt goed om met vragen en antwoorden te werken.
Ook als thema avond in een fotoacademie of fotoschool.

Minimum 2 uur voorzien.

Meer weten of nog wat inlichtingen ? 
Stuur een mail naar info@hwe.be of bel mij 0477 26 16 07.
Ook mogelijk via het Breedbeeld.

Powered by SmugMug Log In