Workshop : ontwikkelen van een eigen stijl

Een eigen stijl ! Iets waar je aan denkt ? 
Iets waar anderen over u aan denken ? 
Probeer je uit te zoeken waarom de ene fotograaf zijn werk je meer ligt dan de andere ? 
Zie je zelf de “gemiddelde” verschillen en overeenkomsten ? 
Waar moet je op letten, of wat onderga je terwijl je kijkt naar een foto.

Hoe interessant is een eigen stijl en hoe ver mag je het drijven voor het vervelend wordt. Moet je er aan werken, of komt het zonder dat je het weet. Een stijl is absoluut niet hetzelfde als iets mooi vinden. Een eigen stijl is absoluut geen waarborg voor mooie foto’s. Een eigen stijl gaat wel je publiek bepalen. Naargelang de reacties van je publiek zal je meer of minder voldoening halen uit je fotografie.

Eerste deel

Tijdens deze workshop besteden we de helft van de tijd aan uw eigen kenmerken, gewoontes, technieken… Er worden eerlijke antwoorden van u verwacht. Die combineer je met je eigen fysieke mogelijkheden, je geduld , je inzicht, eigen normen en waarden… Vertaalt zich dat allemaal in uw foto’s ?

Tweede deel

In het tweede gedeelte proberen we kenmerken terug te vinden in reeksen met voorbeeldfoto’s. Je afvragen of wat je ziet je ook mooi vindt. Welke stijlkenmerken je beter liggen dan andere.

Voor wie ?

Voor fotoclubs of een groep van minstens 6 tot 8 fotografen. Het meeste is tot nu eens voor 60 mensen geweest. Ook als thema avond in een fotoacademie of fotoschool. Zowel voor beginnende fotografen als meer gevorderde. Liefst 3 uur voorzien.

Meer weten of nog wat inlichtingen ?

Stuur een mail naar info@hwe.be of bel mij 0477 26 16. Ook mogelijk via het Breedbeeld.

Powered by SmugMug Owner Log In