Ergens samen foto's gaan maken

Private opleiding met zelf samengestelde groep

Samen met u en enkele vrienden, collega's... naar een door u gekozen plaats en thema. De ganse tijd tips, opdrachten en mogelijkheid tot vragen. Best een ganse dag, maar een halve dag of avond kan ook.

Verloop

Naargelang het door u gekozen thema beginnen we met een overzicht van een aantal voorbeeldfoto's. De instellingen van die foto's zoeken we op uw camera zodat je die vlot weet staan. We nemen hier minstens een half uur voor zodat we daar buiten niet te veel tijd moeten in stoppen. Daarna gaan we samen foto's maken met de nodige tips en uitleg. Na het fotograferen laden we de foto's op in een computer met Lightroom om ze wat bij te werken. Ofwel doen we dit 's middags of/en 's avonds, ofwel alleen 's avonds.

Voorwaarden

U kiest een locatie, zorgt voor vervoer en eten. Indien nodig een model. U zoekt op voorhand een plaatsje binnen waar we de foto's kunnen bespreken en afwerken. Eventueel kan dat 's morgens en 's avonds bij u thuis. 

Dit is ook mogelijk voor studiofotografie.  In dat geval zorgt u voor een fotostudio.  Ook mogelijk is een voldoende grote ruimte die kan verduisterd worden.  Dan breng ik zelf het nodige studiomateriaal mee.

Voor wie

Zowel persoonlijk als privaat persoon, voor u en enkele vrienden, voor fotoclubs, voor bedrijven als een personeelsactiviteit...

Wat krijg je voor welke prijs

605 €   (500€ + 21% btw)
Volledige dag zowel in de week als in het weekend. Dit bedrag deelt u door het aantal personen. U zorgt voor verplaatsing, eten. Bij een volledig weekend en indien dan nodig : ook voor overnachting.

Bel of mail met uw voorstel of vragen.

Powered by SmugMug Owner Log In